Poveznice

U subotu, 02.03. je prva subota u mjesecu te će biti redoviti susret djece u našoj župi. Program započinje u 9.30. U 10 sati je sveta Misa. Slijede radionice po grupama i susret za roditelje. Tema susreta za roditelje biti će sv. Josip i očinstvo, a susret će voditi majka Jozefina Glasnović i vlč. Đuliano Trdić. U 12 sati je križni put, a nakon toga druženje uz okrepu.
https://forms.gle/HxQhDCWaQRjwYARm8

U subotu, 3. veljače,  biti će susret djece koji će započeti okupljanjem ispred pastoralnog centra u 9.30  sati. Prijave su moguće putem prijavnice:
https://forms.gle/2L1gESBa6JgkU9546

U subotu, 02.12., s početkom u 14:30 biti će biti susret djece u našoj župi. Broj sudionika je ograničen, djecu se može prijaviti putem poveznice na internet stranici. Nakon susreta, u 17:30 slijedi dolazak sv. Nikole u crkvi za svu djecu te prigodni program na kojega se nije potrebno prijaviti.

Poveznica za on-line prijavnicu: https://forms.gle/ceJGiJPNNZquP4nY6


Tijekom mjeseca studenog moguće je prijaviti stare, nemoćne i bolesne osobe iz naše župe koje bi željele da ih pohodi svećenik. Prijavu je moguće napraviti putem prijavnice koja se može pronaći na internet stranici župe ili u župnom uredu. Poveznica na on-line prijavnicu:

https://forms.gle/sW15S3xPyzfCmrTA8