18. lipnja 2023.  – JEDANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Župa i svetište sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima

18. lipnja 2023.  – JEDANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

datumdansvetac danamisna nakana
19. 6.ponedjeljakSv. Romuald18.30 + Mladomir Kisić
20. 6.UtorakMargareta, Florentina18.30 na zajedničke nakane
21. 6.srijedaSv. Alojzije Gonzaga 18.30 + Marija Omazić
22. 6.četvrtakSv. Ivan Fišer i Toma More(euharistijsko klanjanje od 17.00 do 18.15 sati) 18.30 + Zvonimir i Janja Čužić, god.
23. 6.petakMarija, Zdenka18.30 na zajedničke nakane
24. 6.subotaRođenje sv. Ivana Krstitelja17.00 VJENČANJE: Jurić – Sarajlić   18.30 na zajedničke nakane   19.00 VJENČANJE: Počerek – Grbavac
25. 6.nedjeljaDVANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU7.00  + ob. Jakara   9.00 + Nikica (god.), Manda i Ilija Ćorluka   18.30 + Ivan Kondres
  • Tijekom ljetnih mjeseci nedjeljne svete mise su u 7, 9 i u 18.30 sati. Dakle, tijekom ljeta nema nedjeljne svete mise u 11 sati!
  • Ljetno radno vrijeme župnog ureda tijekom ljetnih mjeseci (lipanj – srpanj – kolovoz) je od 17 do 18.30 sati.

  • Zahvala za Antunovo: još jednom sezahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovogodišnjeg Antunova: dječjem i mješovitom zboru i njihovim voditeljicama Jasminki i Veroniki, orguljašima maestru Tomislavu Habulinu, Ivani Milković i Kristijanu Martinecu, zboru mladih, tamburaškom orkestru i njihovom voditelju Ivanu Rimcu, njegovoj supruzi Ireni koja je neumorno dolazila tijekom svih 13 utoraka svirati na jutarnjim misama, zatim g. Kreši Mišuri i našim ministrantima, g. Mateju Grbavcu i Folklornom ansamblu „Sesvetska Sela“, čitačima, milostinjarima, redarima, g. Petru Bijeliću na donaciji šatora za ispovjednike, vatrogascima DVD-a „Sesvetska Selnica“, mladima koji su organizirali prodaju ljiljana, podjelu kolača, kruščića i sl. Zahvaljujemo se donatorima, kao i ženama koje su ispekle kolače, cvjećarici Danici i gđi Luciji Ugljarević na poklonjenom cvijeću, sakristanu Ivanu, đakonu Miljenku na liturgijskom sudjelovanju kod svih sv. misa, onima koji su upisivali misne nakane, osobito g. Mati Fofiću koji je tijekom svih 13 utoraka upisivao i čitao misne nakane, našim djeliteljima pričesti, ženama koje su pomagale oko čišćenja i pospremanja naših dvorana, prostorija i dvorišta, župnom vikaru p. Davoru i bogoslovu Petru Markiću, i baš svima koji su na bilokakav način utkali svoj dio u ljepotu proslave sv. Antuna. Ako smo nekome zaboravili zahvaliti, neka se ne uzme za grijeh propusta, jer to nismo učinili namjerno. Neka vas sve dobri Bog i zagovor sv. Antuna uvijek i svuda prati. Hvala vam od srca jer smo time pokazali svoje zajedništvo i zauzetost za svoju župu i svetište.

  • U subotu je svetkovina Rođenja sv. Ivana Krstitelja. U našoj župi misa je navečer u 18.30 na zajedničke nakane. Dakle, ove subote neće biti uobičajene jutarnje mise u 8 sati!
  • Još ovoga tjedna (zaključno do srijede) možete se upisati za hodočašće na Trsat. Na Trsat hodočastimo u četvrtak, 22. lipnja. Polazak je ispred crkve u 5.30 sati. Cijena autobusne karte je 20 €. Kod upisa na hodočašće molimo da pripremite novac kako biste odmah mogli podići kartu.